Services

Huizen gebruiken geen energie, bewoners gebruiken energie.

Onze methode is gebaseerd op statistisch materiaal, van gemeten energiegebruik in 7 miljoen Nederlandse huishoudens. Meer over de Methode van FEINLAB vindt u hier.

 

Wat is uw profiel?

Wij bieden diverse services aan, met als kern het valideren en organiseren van de energietransitie in de gebouwde omgeving. De variatie in onze producten is met name bepaald door de schaal van een opgave en wie opdrachtgever is. Kies hieronder welk profiel bij u past en vervolgens de schaal waarbinnen uw opgave valt.

Onze diensten voor coöperaties zijn afgestemd op energie coöperaties, wijkorganisaties, VvE’s en andere partijen die zich inzetten voor een gemeenschap of bewonersgroep.

FEINLAB helpt u met het bepalen van de huurverhoging en welke huishoudens hoeveel maandelijks gecompenseerd moeten worden om woonlastenneutraal te verduurzamen.

Overheden moeten de energietransitie de juiste richting in sturen. De betaalbaarheid voor bewoners is de key-factor. FEINLAB geeft inzicht in de kosten en besparingen voor individuele huishoudens bij bepaalde technische verbeteringen.

De Methode van FEINLAB kan bruikbaar zijn voor technische adviseurs, omgevingsmanagers, contractmanagers en communicatiemanagers of voor financiële partijen, zoals banken, AFM, Nibud of SVN, voor uitvoerenden partijen, zoals bouwers, installateurs en partijen die netwerken aanleggen en voor netwerkbeheerders.